skip to Main Content
Studio-Bello-koulutus

Koe muutos ja elämys

Yhdessä käymme läpi aina asiakkaan ajatukset ja toiveet. Käymme läpi vaihtoehtoja värin, leikkauksen ym. suhteen ja pyrimme löytämään ratkaisun ennen työn aloittamista, jotta lopputulos vastaa odotuksia ja sopii asiakkaan kokonaisuuteen ja persoonaan sekä antaa elämyksen ja tunteen uudistumisesta.

Henni L-L, omistaja

Henni L-L, omistaja

Henni on aloittanut kampaamoalalla 1996. Studio Bellossa hän on työskennellyt vuodesta 2012 ja on liikkeen omistaja. Hennin vahvuuksia ovat kauniit kampaukset, monipuoliset värjäykset ja tietysti leikkaukset.

Jessica

Jessica

Jessica liittyi Bellon tiimiin elokuussa 2017, valmistuttuaan parturi-kampaajaksi samaisena keväänä. Nuoresta iästään huolimatta rohkeutta ja ammattitaitoa häneltä löytyy. Jessican intohimoja ovat erilaiset värjäykset, parturointi sekä kauniit kampaukset.

Jessica

Henni.P

Studio Bellon Itä-Suomen vahvistus. 14 vuoden hiusuran aikana ollut monessa mukana mm. kokemusta tv- ja lehtikuvauksista. Liiketyöhön ollut aina ehdottomasti polttavin palo. Parasta antia leikkaukset, luonnolliset värjäykset ja kampaukset.

Seuraa meitä myös:

Back To Top