skip to Main Content
Studio-Bello-koulutus

Koe muutos ja elämys

Yhdessä käymme läpi aina asiakkaan ajatukset ja toiveet. Käymme läpi vaihtoehtoja värin, leikkauksen ym. suhteen ja pyrimme löytämään ratkaisun ennen työn aloittamista, jotta lopputulos vastaa odotuksia ja sopii asiakkaan kokonaisuuteen ja persoonaan sekä antaa elämyksen ja tunteen uudistumisesta.

Henni L-L, omistaja

Henni L-L, omistaja

Henni on aloittanut kampaamoalalla 1996. Studio Bellossa hän on työskennellyt vuodesta 2012 ja on liikkeen omistaja. Hennin vahvuuksia ovat kauniit kampaukset, monipuoliset värjäykset ja tietysti leikkaukset.

Jessica

Jessica

Jessica liittyi Bellon tiimiin elokuussa 2017, valmistuttuaan parturi-kampaajaksi samaisena keväänä. Nuoresta iästään huolimatta rohkeutta ja ammattitaitoa häneltä löytyy. Jessican intohimoja ovat erilaiset värjäykset, parturointi sekä kauniit kampaukset.

Meri Sointu

Meri Sointu

Meri liittyi Bellon porukkaan 2018 heinäkuussa ensin opiskelijana ja jäi sitten tammikuu 2019 meille parturi-kampaajaksi valmistuttuaan!
Vaikka Meri on nuori niin hänellä riittää sekä ammattitaitoa että intoa työhön. Merin intohimoja ovat raidotukset ja vivahteikkaat balayaget, sekä parturointi.

Seuraa meitä myös:

Back To Top