skip to Main Content
Studio-Bello-koulutus

Koe muutos ja elämys

Käymme aina yhdessä läpi asiakkaan ajatukset ja toiveet hiusten suhteen. Ennen työn aloittamista, mietimme eri vaihtoehtoja väriin, leikkaukseen ja toteutukseen, jotta lopputulos vastaisi odotuksia ja sopisi asiakkaan tyyliin sekä persoonaan. Haluamme myös antaa asiakkaalle elämyksen ja kokemuksen uudistumisesta.

Käymme Bellon porukan kanssa kouluttautumassa säännöllisesti, jotta pysymme tekniikoissa ja trendeissä aallon harjalla.
Meidän penkissä olet aina osaavissa käsissä, ja sinulla on taatusti rentoutunut sekä huoleton olo.

Henni L-L, omistaja

Henni L-L, omistaja

Henni on työskennellyt Bellossa 8 vuotta ja viimeiset 5 vuotta toiminut myös liikkeenomistajana. Hennin on vahvuuksia ovat monipuoliset värjäykset ja leikkaukset. Henni toimii myös mielellään nuorten opiskelijoiden ohjaajana ja liidaa rennosti tätä nuorta Bellon jengiä;).

Meri Sointu

Meri Sointu

Meri liittyi Bellon porukkaan 2018 heinäkuussa.
Meri on blondi- ja balayagespecialisti ja hänellä onkin erityisosaamista sekä näkemystä kaikenlaisten blondien, raidoitusten ja vaalennustöiden suhteen. Meri tekee Bellolla töitä vain osa-aikaisesti eli hänen penkkiinsä ei löydy paljoa aikoja.
Enemmän tietoa löydät Merin instagrammista @hairbymerisointu .

Siiri

Siiri

Siiri liittyi Bellon porukkaan 2020, alalla Siiri on kuitenkin jo työskennellyt 3 vuotta. Siiri on rauhallinen tekijä, joka tekee kaikkia töitä monipuolisesti, hänen suosikki palveluihin kuuluvat erilaiset parturoinnit ja raidotukset.
Lisää Siirin töitä näet instagrammista @hairbysiiriliukola

Iris

Iris

Iris on Bellon tiimiin 21/22 vuoden vaihteessa liittynyt vahvistus, mutta on työskennellyt kampaajana jo 2019 ast. Iris tekee monipuolisesti kaikenlaisia värjäyksiä/leikkauksia, hänen erikoisosaamiseensa kuitenkin kuuluu erityisesti erilaiset vaalennus työt sekä kampaukset ja muut viimeistelyt! Enemmän Iriksen kädenjälkeä voit ihailla hänen hiusintagrammistaan @hairbyiriskristina

Aino

Aino

Aino on Bellon tiimiin jo opiskeluaikanaan liittynyt lahjakas nuori kampaaja! Aino valmistui 2022 ja tekee studiolla töitä juniorstylistinä. Hän tekee kaikkia töitä mielellään, mutta erityistä erikoisosaamista Ainolla löytyy kirkkaista, näyttävistä väreistä sekä muodikkaista leikkauksista. Lisää Ainon kädenjälkeä pääsee ihastelemaan instagrammista @hairbyainojohanna

Seuraa meitä myös:

Back To Top